Tagliatelle

Tagliatelle

Bronsestøpt pasta laget i Italia på durumhvete og egg.
Allergener:
  • AllergenEgg
  • AllergenGluten

Produktinformasjon

Klarer vekten av en tung saus

Hvis historien er sann er pasta tagliatelle inspirert av det lange lyse håret til Lucrezia Borgia da hun giftet seg med greven av Ferrera i 1487. Det som uten tvil stemmer er at denne tagliatellen er laget av Gaetano Maccari fra Marche-regionen der han viderefører en tradisjon og en oppskrift som går flere hundre år tilbake i familien. Gaetano lager pasta tagliatelle på den tradisjonelle måten ved at den beste økologiske durumhveten blandes med økologiske egg – hele 8 egg for hver kilo hvete så det ikke er nødvendig å blande inn vann når deigen knas. Pastaen støpes i bronseformer, før den tørkes i inntil 22 timer ved lav temperatur. Å støpe pasta i brons former gir en porøs og røff overflate, som gjør at det du blander den med fester seg bedre i pastaen.

 

Pasta tagliatelle passer perfekt til de litt tyngre pastasausene. Og husk parmesan og nykvernet pepper på toppen!

Jakten på den perfekte pasta. 

Vi i Kolonihagen er lidenskapelig opptatt av pasta, kall oss gjerne litt nerdete. Visste du at ulike pastaformer er skreddersydd for ulike sauser, og at bronsestøping gjør overflaten porøs og røff, så pastaen holder ekstra godt på sausen? Tagliatelle passer f.eks perfekt for fyldige kjøttsauser, som Ragu alla bolognese. Det er en av våre favoritter, og vi deler gjerne vår oppskrift med deg! Du finner den på innsiden av denne pakken.  A tavola e buon appetito!  

 

Vi jobber alltid for å flytte grensen for dyrevelferd, økologi og bærekraft. Siden 2004 har vi jaktet etter de mest lidenskapelige produsentene for å finne de beste smakene, laget på riktig måte, eller som vi liker å kalle det - God smak med god samvittighet.   

 

Varedeklarasjon

Nettovekt
250 g

Næringsinnhold

Energi 1576 kJ / 373 kcal

Fett 4,7g

hvorav

-mettede fettsyrer 1,5g

-enumettede fettsyrer 1,5 g

-flerumettede fettsyrer 1,5 g

Karbohydrater 66g

hvorav sukkerarter 3,2g

Kostfiber 3,1g

Protein 15g

Salt 0,12g

 


INGREDIENSER: Til 100 g ferdigvare er anvendt: 95 g økologisk durumhvete, 33 g økologisk egg. Kan inneholde spor av soya. 
OPPBEVARING: Tørt, ved romtemperatur (20-25 °C), beskyttet mot direkte sollys.

Produsert i Italia for Rema 1000. Opprinnelse av råvarer: Italia


 

EPD 5613633

VOLUM 250 g

D-PK 8 stk

SORT. A1