Hjemmelaget spinatpesto med cherrytomater

Under 30 min

Pasta Pesto-stående

Ingredienser

2-4 porsjoner

Fremgangsmåte

Steg 1

Ha olivenolje, pinjekjerner, terninger av parmesanost og spinat i en kjøkkenmaskin, eller stavmikser med beholder. Miks til en fin røre. Ha deretter i basilikum, litt etter litt, til alle bladene er med i miksen. Tilpass pestoen etter ditt ønske; mer olivenolje vil gjøre den mer flytende, mer parmesan og nøtter tykkere, litt mere spinat eller basilikum om du ønsker kraftigere smak.

Steg 2

Sett ferdig pesto til siden. Kok opp vann tilsatt salt og kok så tagliatelle al dente. Kutt cherrytomater i halve, vend inn olivenolje, salt og pepper og ha i en skål på bordet.

Steg 3

Bland pasta med pesto og server med ekstra parmesanost og friske cherrytomater.

Produkter brukt i oppskriften

Andre middager