Medisterkake Sando

Under 30 min

Medistersandwich liggende

Ingredienser

4 porsjoner

Fremgangsmåte

Gjør en liten vri med medisterkakene i år og bruk dem i en sandwich! 

Steg 1

Eple- og Rødløksalat

Skjær rødkål og eplet i tynne staver eller terninger. Bland eple og rødkål i en liten bolle. Tilsett eplecidereddik, sukker, salt og pepper. Bland godt og la det trekke mens du tilbereder resten. Dette gir en frisk og syrlig kontrast til medisterkaken.

Steg 2

Stek medisterkakene i smør eller olje på middels varme, til de er gjennomvarme ca. et par minutter på hver side. eller varm dem i stekeovnen på 190 grader.

Steg 3

Del melkbuns i to. Hvis du kjøper de fryste, tilbered dem slik det står på pakning. Kjøper du de ferske kan du gjerne toaste dem lett i en tørr panne eller varme dem raskt i ovnen for en litt sprøere tekstur.

Steg 4

Smør sennep og smør på begge sider av de delte milkbuns'a. Del og legg medisterkake på den nedre delen av bollen. Topp med en raus porsjon av eple- og rødkålsalat og legg på “lokket”

Steg 5

Server umiddelbart for en deilig og saftig medisterkake sando!

Produkter brukt i oppskriften

Andre middager