Medisterkake Sando
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Gjør en liten vri med medisterkakene i år og bruk dem i en sandwich!
Steg 1
Eple- og Rødløksalat
Skjær rødkål og eplet i tynne staver eller terninger. Bland eple og rødkål i en liten bolle. Tilsett eplecidereddik, sukker, salt og pepper. Bland godt og la det trekke mens du tilbereder resten. Dette gir en frisk og syrlig kontrast til medisterkaken.
Steg 2
Stek medisterkakene i smør eller olje på middels varme, til de er gjennomvarme ca. et par minutter på hver side. eller varm dem i stekeovnen på 190 grader.
Steg 3
Del melkbuns i to. Hvis du kjøper de fryste, tilbered dem slik det står på pakning. Kjøper du de ferske kan du gjerne toaste dem lett i en tørr panne eller varme dem raskt i ovnen for en litt sprøere tekstur.
Steg 4
Smør sennep og smør på begge sider av de delte milkbuns'a. Del og legg medisterkake på den nedre delen av bollen. Topp med en raus porsjon av eple- og rødkålsalat og legg på “lokket”
Steg 5
Server umiddelbart for en deilig og saftig medisterkake sando!