Kremet tagliatelle, vegetar

Under 30 min

Kremet vegetar tagliatelle

Ingredienser

4-5 porsjoner

Fremgangsmåte

Denne oppskriften er en "one pot pasta" oppskrift hvor vi bruker vi samme kjele til alt. Det gjør den både rask og praktisk, og så skikkelig god så klart!

Steg 1

Skjær løk i skiver, og finhakk hvitløk. Skjær sopp i skiver, og rens asparges. Del cherrytomater i to.

Kremet vegetar tagliatelle steg for stg 1

Steg 2

Ha litt olivenolje i en tykkbunnet kjele, og fres løk og sopp på medium varme i ca 2 minutter. Tilsett hvitløk, og rør et par ganger før du tilsetter asparges og cherrytomater, og krydrer med oregano og basilikum. Hell over grønnsakskraft og matfløte. La putre i ca. 4 minutter.

Kremet vegetar tagliatelle steg for steg 2

Steg 3

Tilsett tagliatelle og la putre i ytterligere 5-6 minutter før du rører inn ost og smaker til med salt og pepper. Strø over ristede pinjekjerner og finhakket basilikum før servering.

Kremet vegetar tagliatelle steg for steg 3

Tips!
Tynn asparges trenger kortere koketid enn tykk asparges, så bruker du ekstra tynn asparges kan du ha den i samtidig som pastaen.

Produkter brukt i oppskriften

Andre middager