Squash-spaghetti med ruccolapesto og egg

Under 30 min

Squashpasta med egg

Ingredienser

1 porsjon

Fremgangsmåte

Skikkelig digg squash-spaghetti med ruccolapesto og egg lager du på 1, 2, 3! Du kan også bytte ut den hjemmelagde pestoen for vår egen italienske grønne pesto for en enda enklere rett. God middag!

Steg 1

Ha alle ingrediensene til pestoen over i en blender og miks til det har blitt en jevn røre.

Steg 2

Bløtkok to egg (ca 7 min fra vannet koker)⁠⁠.

Steg 3

Bruk en spiralizer til å lage squashpasta (eventuelt bruk en ostehøvel til å lage strimler.)⁠ ⁠ Ha pestoen over squashpastaen, rør godt rundt slik at det fordeler seg jevnt.⁠ ⁠

Steg 4

Topp med bløtkokt egg, litt ruccola og noen solsikkefrø for litt crunch.⁠

Oppskriften er laget av Ida Bergsløkken.

Produkter brukt i oppskriften

Andre middager