Casarecce Pasta

Casarecce Pasta

Pastatype fra Sicilia. Laget i Italia på Durumhvete. Bronsestøpt.
Allergener:
  • AllergenGluten

Produktinformasjon

Bare litt skrudd

Si hei til pasta casarecce, ett av flere medlemmer i fusilli-familien – pastaen som har fått navnet sitt fordi den opprinnelig ble formet ved at man skrudde den rundt en pinne. Akkurat disse får vi fra pappa Giovanni Castiello og døtrene hans i Campania-regionen. Sammen med en gjeng pastabakere lager de casarecce på den gamle måten; den beste, økologiske durumhveten blandes med kaldt vann før deigen knas ut. Pastaen støpes i bronseformer, før den tørkes i inntil 15 timer. Å støpe pasta i bronseformer gir en porøs og røff overflate, som gjør at det du blander den med fester seg bedre i pastaen.

Casarecce, med den litt skrudde formen, passer perfekt til lette pastasauser. Og husk pecorino eller parmesan og nykvernet pepper på toppen!

Jakten på den perfekte pasta

Vi i Kolonihagen er lidenskapelig opptatt av pasta, kall oss gjerne litt nerdete. Visste du at ulike pastaformer er skreddersydd for ulike sauser, og at bronsestøping gjør overflaten porøs og røff, så pastaen holder ekstra godt på sausen? Casarecce passer perfekt for grønnsaks- og sjømatspasta, som Casarecce caponata. Det er en av våre favoritter til denne pastaen, og på innsiden av pakken finner du vår oppskrift på den. A tavola e buon appetito! 

Vi jobber alltid for å flytte grensen for dyrevelferd, økologi og bærekraft. Siden 2004 har vi jaktet etter de mest lidenskapelige produsentene for å finne de beste smakene, laget på riktig måte, eller som vi liker å kalle det - God smak med god samvittighet.

Varedeklarasjon

Nettovekt
500 g

Næringsinnhold

Energi

1103 kJ/ 261 kcal

Fett

4,4 g

- Hvorav mettet 

0,6 g

- Hvorav enumettet 

2,7 g

- Hvorav flerumettet 

0,9 g

Karbohydrat

46 g

- Hvorav sukkerarter

0,5 g

Kostfiber

2,8 g

Protein

8,0 g

Salt

1,3 g


Innhold: Økologisk semolina durumhvete. Kan inneholde spor av soya og bløtdyr.
Oppbevaring: Tørt, ved romtemperatur (20-25 °C)
Oprindelse av primære ingredienser: Durum hvete: Italia

EPD 5618343

VOLUM 500 g

D-PK 8 stk

SORT. A2