Reinsdyrtartar med Vesterhavsost og tyttebærrømme
30min - 1t
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rugbrødchips, reinsdyr, Vesterhavsost, kapers og tyttebærrømme - det blir ikke mer høst enn med disse smakene på tallerkenen!
Steg 1
Stek tynne skiver av rugbrød i en stekepanne med smør på middels/høy varme til de er gyldenbrune i fargen.
Steg 2
Legg over på et kjøkkenpapir. Stek kapers i en stekepanne med varm, nøytral olje. Løft dem ut når de har «poppet» og legg dem på kjøkkenpapir. Rør sammen rømme og tyttebær.
Steg 3
Renskjær kjøttet for eventuelle sener, skjær det deretter i små terninger og legg det i en stor bolle. Tilsett eggeplomme, sennep, finrevet sitronskall, finhakket sjalottløk og vend ingrediensene sammen. Smak til med salt og nykvernet sort pepper.
Steg 4
Legg opp kjøttet på en tallerken sammen med tyttebærrømme, rugbrød og kapers. Topp det hele med litt revet Vesterhavsost.