Kremet vegetar tagliatelle

Kremet vegetar tagliatelle

  • ca. 10 minutter forberedelse + 15 minutter koketid
  • Enkel

Fremgangsmåte

Fremgangsmåte

Skjær løk i skiver, og finhakk hvitløk. Skjær sopp i skiver, og rens asparges. Del cherrytomater i to.

Ha litt olivenolje i en tykkbunnet kjele, og fres løk og sopp på medium varme i ca 2 minutter. Tilsett hvitløk, og rør et par ganger før du tilsetter asparges og cherrytomater, og krydrer med oregano og basilikum.

Hell over grønnsakskraft og matfløte. La putre i ca. 4 minutter.

Tilsett tagliatelle og la putre i ytterligere 5-6 minutter før du rører inn ost og smaker til med salt og pepper.

Strø over ristede pinjekjerner og finhakket basilikum før servering.

Tips: Tynn asparges trenger kortere koketid enn tykk asparges, så bruker du ekstra tynn asparges kan du ha den i samtidig som pastaen.

 

Oppskrift og foto: Marie Roald / @marieroaldmedia

Handleliste

Antall personer:
4-5 porsjoner

 

1 løk

2 hvitløksfedd

150 gram sopp

1 bunt asparges

150 gram Kolonihagen cherrytomater

1 ts oregano, tørket

0,5 ts basilikum, tørket

--

1 L grønnsakskraft

3 dl matfløte

250 gram Kolonihagen tagliatelle (en pose)

125 gram Kolonihagen Rav ost (en pose)

--

salt

pepper

--

Kolonihagen olivenolje til steking

røstede pinjekjerner til servering

fersk basilikum til servering

* fra kjøkkenskapet