Eggewraps med kokt skinke

Under 30 min

Eggewraps 1

Ingredienser

4 eggewraps

Fremgangsmåte

Eggewraps til matpakken er skikkelig digg! De er proteinrike, enkle å lage, og er et smakfullt alternativ til brødskiver. Du kan for eksempel lage de dagen i forveien. Bare sett de i kjøleskapet og fyll med hva enn du måtte ønske på morgenen. Her har vi brukt vår sprø hjertesalat, agurk og kokte skinke.

Steg 1

Riv ost og sett til side.

Steg 2

Pisk sammen egg, vann og salt.

Eggewraps, steg 2.5

Steg 3

Smelt smør i en stekepanne og hell over et tynt lag eggeblanding. Stek på medium til lav varme til eggene begynner å stivne, strø over ost, og la smelte. Avkjøl i ca. 10 minutter.

Eggewraps, steg 3

Steg 4

Legg hjertesalatblader over eggewrappen, deretter skinke og agurk.

Eggewraps, steg 6

Steg 5

Rull sammen. Bruk gjerne matpapir eller hyssing til å holde rullene sammen i matpakken.

Legg ved litt ekstra agurk i stenger og norske cherrytomater.

Eggewraps 2

Tips!
Vil du lage en voksen-versjon til kontormatpakken? Smelt litt blåmuggost over eggewrappen og fyll med vår økologiske ruccola og smakfulle fennikelsalami!

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter