Spicy pølser med grillet mais- og avokadosalsa

Under 30 min

Chilipolser med grillet mais og avokado salsa, liggende

Ingredienser

4 porsjoner

Fremgangsmåte

Vi digger å toppe chilipølsene våre mais og avokado salsa! Ønsker du mindre kick fra chilien kan du fjerne frøene før den finhakkes.

Steg 1

Rens maisen for blader, og grill på alle sider. La avkjøle litt mens du skjærer opp de andre ingrediensene.

Steg 2

Stek eller grill pølsene.

Steg 3

Mens pølsene steker, del avokado i to, fjern steinen og lag et rutemønster i kjøttet med en skarp kniv. Bruk en skje til å løfte ut innholdet.

Steg 4

Rens og finhakk rødløken. Finhakk rød chili og koriander.

Steg 5

Skjær av maiskornene, og ha over i en bolle sammen med avokado, rødløk, chili og koriander. Skjær lime i to og skvis over saften. Vend godt sammen, og server lun over grillede pølser.

Tips!
Ønsker du mindre kick fra chilien kan du fjerne frøene før den finhakkes.

Andre middager