SALAMI

SALAMI

Allergener:
Smaksrik Toscansk oppskrift med fennikel.

Produktinformasjon

Baser på en gammel Toscansk oppskrift, har familien Zavaglia laget denne salamien. Familien er opptatt av dyrevelferd, og lar derfor alle nyfødte griser gå sammen med moren sin den første levemåneden. Når dieperioden er over, får de lokalprodusert økologisk fôr basert på bønner, erter, korn og urter. 

Salamien fraktes hel til Norge, før den skjæres og pakkes i Valsøyfjord. På dennne måten får du den beste smaken, og den ferskeste salamien. 

Vi lager, såklart, vår salami uten nitrit. 

Varedeklarasjon

Nettovekt
60g

Næringsinnhold

Energi 1436 kJ/ 346 kcal
Fett 27 g
hvorav

- Mettede fettsyrer

11 g

Karbohydrat 0,60 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 25 g
Salt 3,60 g