Sommersalat med fennikel­salami og nektariner

Under 30 min

Sommersalat med fennikelsalami og nektariner

Ingredienser

2-3 porsjoner

Fremgangsmåte

Kjapt, enkelt, frisk og godt. Denne sommersalaten mikser du sammen på under 15. minutter, nyt den til lunsj eller som tilbehør til middagen.

Steg 1

Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne på medium varme, til kjernene blir gyldne og begynner å dufte. Sett til side.

Steg 2

Ha olivenolje, sitronsaft, finrevet sitronskall og finhakket hvitløk i et glass med lokk. Skru lokket godt igjen og rist sammen til en dressing. Smak til med salt og pepper.

Steg 3

I en stor bolle vender du sammen Kolonihagen fennikelsalami, babyleaf, ruccola, nektarinbåter, pinjekjerner og dressing. Eventuelt kan du holde tilbake nektariner og salami og heller dandere disse over salaten til slutt, som vi har gjort.

Tips!
Dressingen holder seg fint en uke i kjøleskapet. Rist godt før bruk.

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter