Reinsdyr tataki med soyasyltet kantarell

30min - 1t

Reinsdyr tataki tangsaltet rein med soyasyltet kantarell staende

Ingredienser

4 porsjoner

Fremgangsmåte

Reinsdyr tataki er perfekt som en delingsrett når man er mange eller som en liten forrett.

Steg 1

Krydre fileten godt med tangsalt eller vanlig salt

Steg 2

Stek skivet kantarell i litt olje i en varm stekepanne sammen med skivet sjalottløk.

Steg 3

Tilsett finhakket hvitløk, chili og ingefær før du rører inn sukkeret. Ha over limesaften, riseddiken og soyasausen. Kok opp og slå av varmen.

Steg 4

Stek eller grill reinen på veldig høy varme i ca. 30 sekunder på hver side. La kjøttet hvile i minimum 5 minutter på skjærefjøla før du skjærer det opp i tynne skiver.

Steg 5

Vend inn finstrimlet vårløk i kantarell- soya dippen og dryss over kjøttet.

Andre middager