Juletoast med medisterkaker og rødbeter

Under 30 min

Juletoast med medisterkaker og rødbeter

Ingredienser

2-4 porsjoner

Fremgangsmåte

Denne juletoastene med medisterkaker og rødbeter passer perfekt å lage om du har rester igjen fra julen. Bruk gjerne oppskriften som base og bruk det du har tilgjengelig i kjøleskapet!

Steg 1

Skjær fire skiver brød, eller hvor mange du ønsker lage. Beregn to skiver pr person.

Steg 2

Skrell og skjær sjalottløk i tynne skiver og ha i stekepanne med en god klatt smør og medisterkaker delt i to på langs. Du trenger ca 2 medisterkaker pr skive. Surr medisterkaker og løk i smør du løken er gylden og medisterkakene gjennomvarme.

Steg 3

Skjær rødbetene i tynne skiver. Rist brødskivene i brødrister, og legg på fat.

Steg 4

Smør et tykt lag hvit geitost, og legg på de skivede rødbetene og ruccola for en vegetar-variant. Dryss over litt olivenolje, honning og flaksalt, og til slutt noen ristede valnøtter.

Steg 5

På den andre skiven med toasten smører du et lag hvit geitost og så legger du på ruccola, den gyldne løken, rødbeter, og deretter medisterkaker. Til slutt legger du noen tynne skiver eple, før du også her drysser over litt flaksalt, olivenolje og noen dråper honning. Nyt!

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter