Grilled italian meatball sub

Under 30 min

Kolonihagen fotografveronikamoen6

Ingredienser

2 pax

Fremgangsmåte

Kokken vår Mathias har i kjent stil satt sammen en utrolig digg og lettvint oppskrift med milk buns! 

Steg 1

Ta en 4´er rad med milk buns, tin (hvis den er fryst) og slice den åpen på langs

Middagstilbehor kald 02

Steg 2

Varm opp meatballsa i tomatsausen​ og kutt mozzarellaen i skiver 

Steg 3

Legg kjøttbollene og tomatsausen på milkbread 4’ern, topp med mozzarella, olivenolje, salt og pepper, toast “subben” nest øverst i ovnen (på grillfunksjon eller 250 grader varmluft midt i ovn) til osten er smeltet, gyllen og nais ca 4-6min i forvarmet ovn.

Middagstilbehor kald 09

Steg 4

Dryss over med finhakket persille, BOOM, det er bare å nyte, smaker godt i munnen.

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter