Tamago milkbuns
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sandra Hee har laget en koreansk vri på de nye milk bunsene våre! Tamago betyr rett og slett “egg” på japansk, men her snakker vi om en kremete, silkemyk eggesalat i japansk stil som gjør disse bollene til en liten lunsjdrøm.
Steg 1
Kok eggene i 7 min, slik at de er «smilende». Umiddelbart legg i isbad eller
kaldt vann for å stanse kokingen. Skrell eggene.
Steg 2
Ha eggene i en stor bolle, og mos dem med en gaffel.
Steg 3
Ha i sukker, salt og pepper, og fortsett å mose til bitene er omtrent like store som en ert.
Steg 4
Tilsett majones, og bland alt sammen. Smak til med mer salt og pepper om ønskelig.
Steg 5
Del milk bunsene i to, og ha på fyllet. Og voila! Der har du digge tamago milk buns!
