Tamago milkbuns

Under 30 min

Buns oppskrift redigert 01

Ingredienser

8 porsjoner (8 milk buns)

Fremgangsmåte

Sandra Hee har laget en koreansk vri på de nye milk bunsene våre! Tamago betyr rett og slett “egg” på japansk, men her snakker vi om en kremete, silkemyk eggesalat i japansk stil som gjør disse bollene til en liten lunsjdrøm. 

Steg 1

Kok eggene i 7 min, slik at de er «smilende». Umiddelbart legg i isbad eller

kaldt vann for å stanse kokingen. Skrell eggene.

Steg 2

Ha eggene i en stor bolle, og mos dem med en gaffel.

Steg 3

Ha i sukker, salt og pepper, og fortsett å mose til bitene er omtrent like store som en ert.

Steg 4

Tilsett majones, og bland alt sammen. Smak til med mer salt og pepper om ønskelig.

Steg 5

Del milk bunsene i to, og ha på fyllet. Og voila! Der har du digge tamago milk buns! 

Buns oppskrift redigert 01

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter