Koreanske milkbuns med hvitløkskremost
Under 30 min
Ingredienser
Fremgangsmåte
Her har Sandra Hee satt sammen en enkel (men sjukt god) oppskrift til oss, nemlig koreanske milkbuns med hvitløkskremost. Det er luftige, lett søte boller fylt med fløyelsmyk kremost og akkurat passe med hvitløk – perfekt som snack, til supper, eller som det lille ekstra du egentlig ikke visste at du trengte. Enjoooooooy!
Steg 1
Forvarm ovnen til 175 grader
Steg 2
Lag fire kutt i milk bunsene slik at de danner et stjerneformet mønster
Steg 3
Visp kremost, 1 spiseskje melk og hvitløk sammen. Fyll hvert kutt i milk bunsene forsiktig.
Steg 4
Bland egget, resten av melken, smeltet smør, salt og persille, og dypp hver bun i blandingen på alle sidene. Legg på et brett med bakepapir, og pensle resten av hvitløken fra bunnen av bollen over bunsene.
Steg 5
Strø revet parmesan over, og bak i ca. 10 min til gylne. Serveres varme.
