Banan- og chiapannekaker med havredrikk

30min - 1t

Chia og banenpannekaker

Ingredienser

ca 8 pannekaker

Fremgangsmåte

Dette er en god basisoppskrift på frokostpannekaker som du enkelt kan tilpasse. Du kan bytte melet til ønsket variant for å få den glutenfri, legge til litt kanel for ekstra smak og så klart toppe den med akkurat hva du føler for! God frokost!

Steg 1

Bløtlegg chiafrøene i vannet.⁠

Steg 2

Kjør sammen banan, mandeldrikk og olje med en stavmikser.⁠

Steg 3

Rør inn mel, salt og bakepulver til en glatt røre.⁠

Steg 4

Vend inn de bløtlagte chiafrøene og la røren hvile i kjøleskap i minst en times tid (kan stå lengre, gjerne over natten).⁠

Steg 5

Stek små pannekaker i en stekepanne (eller takke hvis du har det) på middels varme i ca. 2 minutter på hver side.⁠

Steg 6

Server pannekakene med ditt favoritt tilbehør - for eksempel syltetøy, friske bær, sirup, frukt, hakkede nøtter eller lignende.⁠

Tips! Du kan enkelt gjøre pannekakene glutenfrie ved å bytte ut melet med ditt foretrukne glutenfrie alternativ!

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter