Milkshake

Under 30 min

Milkshake 1

Ingredienser

2 porsjoner

Fremgangsmåte

En tradisjonell grunnoppskrift for milkshake! Tilpass mengden melk etter ønsket tykkelse. Vi har brukt kirsebæryoghurt, moreller og vaniljeis, men det bare å slipp fantasien løs og lek med smaker til du finner din favoritt.

Steg 1

Del morellene i to, og fjern stein og stilk. Sett til side.

Steg 2

Ha iskrem, melk, yoghurt og delte moreller i en blender eller en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn milkshake.

Steg 3

Server med pisket krem, bær, kakestrø, kjeks, eller sjokolade. Bare fantasien setter grenser!

Tips!
Du kan selv bestemme tykkelsen på milkshaken ved å variere mengden melk. Begynn gjerne med en liten mengde og spe på etterhvert. Vil du ha en tykkere milkshake kan du tilsette mer iskrem.

Andre oppskrifter