Frozen Yoghurt

Over 1 time

Blabaer agurk frozen yoghurt liggende

Ingredienser

3-4 porsjoner, avhengig av størrelse

Fremgangsmåte

En nydelig forfriskende iskrem du enkelt kan slenge sammen i sommer, enten du er hjemme, på hytta eller i campingvogna. Alt du trenger er en blender, eller en kjøkkenmaskin, og en liten smule tålmodighet mens isen står i fryseren! Våre frosne økologiske blåbær er både kraftige og runde i smaken, og sammen med aromatisk mynte og svalende agurk får du en søt, frisk og lett iskrem. Nesten som sorbet, men med en liten dæsj mild greskinspirert yoghurt for fylde. Perfekt å kjøle seg ned med i sommervarmen.

Steg 1

Skyll agurken, og del i terninger.

Steg 2

Ha yoghurt, frosne blåbær, agurk, mynte og søtning i en sterk blender eller kjøkkenmaskin, og kjør til en jevn masse. Begynn gjerne med halvparten av søtningen og prøv deg frem med hvor søtt du liker det.

Frozen yoghurt steg for steg 1

Steg 3

Fordel iskremen i en form som tåler fryser, og sett i fryseren i minst 3 timer, gjerne lenger. Eventuelt kan du lage dine egne ispinner ved å fordele i ispinneformer. Ispinnene vil trenge lenger tid i fryseren for å bli helt faste, gjerne over natten.

Steg 4

La iskremen stå på benken i et par minutter før servering.

Steg 5

Merk: Denne iskremen har høyt innhold av fuktighet fra både bær og agurk, det er en av tingene som gjør den så leskende! Ønsker du en mer kremet konsistens kan du bytte ut halvparten av bær eller agurk med vår greskinspirerte yoghurt.

Tips!

Istedenfor å fryses til is kan denne oppskriften også nytes som en deilig og forfriskende smoothie!

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter