Grønn smoothie

Under 30 min

Gronn smoothie

Ingredienser

1-2 porsjoner

Fremgangsmåte

Smoothie med spinat, avokado, mango og banan er perfekt for nybegynnere som vil drikke mer grønt! Mild og næringsrik, og er den perfekte basen som kan boostes med ekstra proteiner og supermat. Perfekt på travle dager!

Steg 1

Forberedelser:
Frys avokado, moden mango og banan dagen før i biter. Husk at de bør fryses med litt mellomrom slik at de ikke samler seg i en klump. Når de er fryst kan de helles i en oppbevaringsboks. Frys gjerne mye om gangen så har du for uken til hele familien. Du får også tak i ferdig fryst avokado og mango i butikken om det er enklere.

Fryst mango, banan og avokado gjør smoothien ekstra kald og kremete, samt gir en mildere smak. Kamuflerer også spirulina-smaken dersom du tilsetter det.

Steg 2

Ha Kogurt naturell i bunnen av en blender, sammen med mandelmelk. Tilsett resten av ingrediensene. For en boost av ekstra næring tilsett supermat som spirulina eller plantebasert proteinpulver. Liker du smoothien litt mer søt kan du tilsette honning eller én stor daddel.

Steg 3

Hell smoothien over i ett stort eller to mindre glass og strø over topping om du ønsker det. Vi digger kakao nibs for ekstra antioksidanter og fiber Kokosflak.

VISSTE DU AT?​
Tilsetter du litt plantebasert proteinpulver, så er den super som en frokost i farten om morgenen eller etter trening. Supermat som spirulina algen er fin og booste med for ekstra vitaminer og mineraler. Spinaten kan også fryses og tas opp når du trenger det. Avokado er den perfekte kilden til sunt fett og fiber som holder deg mett lenge. Kogurt naturell er sukkerfri og inneholder probiotika.

Oppskriften er laget i samarbeid med Malin Ekstrøm @malinekstromno

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter