Hvit gløgg

Over 1 time

Hvit gløgg med eplejuice

Ingredienser

4 porsjoner

Fremgangsmåte

Her er vår forfriskende hvite gløgg med eplejuice og masse smak av jul og krydder. Lag den varm eller server den kald som en aperitiff. ⁠

Steg 1

Smelt sukker i en kjele til at det begynner at bli lysebrunt.⁠

Steg 2

Tilsett kardemomme, sitronskall, vaniljestang, ingefær, kanelstang, stjerneanis, rosiner og vann. La det koke til det er redusert til halvparten.⁠

Steg 3

⁠Ta av kjelen av varmen og tilsett eplejuicen. La gløggen stå og trekke i minst 1 time – eller i kjøleskapet over natten.

Steg 4

Sil gløggen og enten varm den opp eller kjøl den ned for servering enten varm eller kald og anrett med garnityr og nyt. God jul!

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter