Vårt sortiment

Vårt sortiment

Her vil du til en hver tid finne oppdatert informasjon om våre produkter med innholdsfortegnelse og allergener.

Her vil du til en hver tid finne oppdatert informasjon om våre produkter med innholdsfortegnelse og allergener.

*Økologisk 
**Alle våre bakevarer kan innholde spor av egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

URKORN LANDBRØD

vanlig: 600–700g
stor: 1000–1100g

 

Ingredienser

Hvetemel*, vann, urkornmel (enkorn*, emmer*, spelt)*, surdeig av rug*, salt, sirup av sukkerroe*, gjær.

Allergener

Gluten fra hvete og rug. 

Ernæring pr 100 g

Energi 1026 kJ/242 kcal / Protein 7,16 / Karbohydrater 47,6 / Hvorav sukkerarter 2,51 / Fett 1,76 / Mettet fett 0,4 / Enumettet fett 0,28 / Flerumettet fett 0,97 / Kostfiber 3,8 / Salt 1,55

MUSLIBRØD

vanlig: 600–700 gr

 

Ingredienser

Hvetemel*, vann, grov rug*, rosiner*, havregryn*, solsikkekjerner*, 
linfrø*, gresskarfrø*, valnøtter*, salt, gjær.

Allergener

Gluten, nøtter / hvete og rug, valnøtt**

Ernæring pr 100 g

Energi 1140 kJ/271 kcal / Protein 7,46 / Karbohydrater 44,3 / Hvorav sukkerarter 5,34 / Fett 6,06 / Mettet fett 0,67 / Enumettet fett 1,08 / Flerumettet fett 4,03 / Kostfiber 4,5 / Salt 1,05

ROTSPELTBRØD

Rundstykke: 70–80g
Vanlig: 600–700g
Langpanne: 1500–1700g (18*57cm)

 

Ingredienser

Speltmel*, vann, knust spelt*, gulrot*, gresskarkjerner*, salt, gjær.

Allergener

Gluten fra hvete**

Ernæring pr 100 g

Energi 965 kJ/229 kcal / Protein 8,33 / Karbohydrater 39,0 / Hvorav sukkerarter 2,19 / Fett 3,4 / Mettet fett 0,6 / Enumettet fett 1,11 / Flerumettet fett 1,52 / Kostfiber 4,3 / Salt 1,20

HIRSEBRØD

Vanlig: 650–700g
Langpanne: 1300–1500g (18*57cm)

Ingredienser

Hvetemel*, vann, hirse*, havregryn*, solsikkefrø*, linfrø*, bokhvete*, klemt hvete*, knust rug*, hvete grov sammalt*, salt, gjær, speltkli*.

Allergener

Gluten / hvete, havre og rug.

Ernæring pr 100 g

Energi 989 kJ/234 kcal / Protein 7,15 / Karbohydrater 41,6 / Hvorav sukkerarter 2,05 / Fett 3,4 / Mettet fett 0,51 / Enumettet fett 0,77 / Flerumettet fett 1,87 / Kostfiber 4,7 / Salt 1,3

 

EPLE- OG TYTTEBÆRBRØD

 

I treeske: 550–600g
Vanlig: 600–700g

 

Ingredienser

Hvetemel*, vann, knust rug*, epler*, solsikkefrø*, sirup av sukkerroe*, tyttebær*,salt, gjær.

Allergener

Gluten fra hvete og rug**

Ernæring pr 100 g 

Energi 1038 kJ/246 kcal / Protein 6,68 / Karbohydrater 39,2 / Hvorav sukkerarter 3,7 / Fett 5,88 / Mettet fett 0,79 / Enumettet fett 0,99 / Flerumettet fett 3,82 / Kostfiber 5,0 / Salt 1,4

______________________________

DANSK RUGBRØD
Vanlig: 800-900g

Ingredienser: Vann, surdeig av rug*, knust rug*, rug fin*, solsikkefrø*, linfrø*, hvetemel*, sirup*, salt, gjær.

Allergener: Gluten / rug og hvete.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 1065 kJ/254 kca /l Protein 6,81 / Karbohydrater 35,6 / Hvorav sukkerarter 3,44 / Fett 7,6 / Mettet fett 0,92 / Enumettet fett 1,35 / Flerumettet fett 4,96 / Kostfiber 7,9 / Salt 1,38

______________________________

LOFF
Vanlig: 600-700g

Ingredienser: Hvetemel*, vann, smør*, sukker*,salt, gjær.

Allergener: Gluten og laktose/ hvete og melk.

Kan innholde spor av: egg, sesam og nøtter.

Energi 1118 kJ/265 kcal / Protein 6,5 / Karbohydrater 45,7 / Hvorav sukkerarter 3,5 / Fett 5,65 / Mettet fett 2,84 / Enumettet fett 1,4 / Flerumettet fett 0,81 / Kostfiber 2,7 / Salt 1,35

______________________________

FOCACCIA M/ OLIVEN OG URTER
Langpanne: 1300-1500 g.(18*57cm)

Ingredienser: Hvetemel*, vann, oliven*, gjær, salt, olivenolje*, urter*.

Allergener: Gluten / hvete.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

Energi 281 kcal / Protein 7,96 / Karbohydrater 44,37 / Hvorav tilsatt sukker 0 / Fett 8,66 / Mettet fett 1,2 / Enumettet fett 5,83 / Flerumettet fett 1,1 / Kostfiber 3 / Salt 2,1

______________________________

HAMBURGERBRØD/PØLSEBRØD
Hamburger vanlig: 75-90g

Hamburger mini: 40-45g

Pølsebrød vanlig: 75-90g



Ingredienser: Hvetemel*, urkornmel(enkorn*, emmer*, spelt*), grov hvete*, salt, sirup av sukkerroe*, melk*, gjær, vann, smør*.

Allergener: Gluten og laktose/ hvete og melk.

Kan innholde spor av: egg, sesam og nøtter.

Energi 275 kcal / Protein 8,2 / Karbohydrater 51,57 / Hvorav tilsatt sukker 5,8 / Fett 5,38 / Mettet fett 2,93 / Enumettet fett 1,19 / Flerumettet fett 0,56 / Kostfiber 3,16 / Salt 1,34

______________________________



KANELSNURR
110-120g

Ingredienser: Hvetemel*, melk*, smør*, sukker*, egg*, gjær, salt, kardemomme*, kanel*.

Allergener: Gluten, laktose og egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

______________________________

MUFFINS MED SOLBÆR
110-130g

Ingredienser: grov sammalt havremel*, egg*, solsikkeolje*, sukker*, solbær*, kokos*, bakepulver* natron*.

Allergener: Gluten og egg/ hvete og egg.

Kan innholde spor av:  sesam og nøtter.

______________________________

SCONES
100-120g

Ingredienser: Hvetemel*, melk*, smør*, rosiner*, tjukkmjølk*, sammalt hvete*, valnøtter*, 
bakepulver*, egg*, havregryn*.

Allergener: Gluten / hvete, laktose, nøtter og rug.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

HAVREKJEKS
50-60g

Ingredienser: Havregryn*, rosiner*, sukker*, havremel*, smør*, egg*, muskatnøtt*, salt, vaniljesukker*, nellik*.

Allergener: gluten, egg, laktose/melk

Kan innholde spor av: egg, sesam og nøtter.

______________________________

CROISSANT
80-100g

Ingredienser: Hvetemel*, melk*, smør*, sukker*, gjær, salt, egg*.

Allergener: Gluten, laktose, egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

PAIN AU CHOCOLAT
100-110g

Ingredienser: Hvetemel*, melk*, smør*, sukker*, gjær, salt, egg*, mørk sjokolade*, hvit sjokolade*.

Allergener: Gluten, laktose, egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

GULROTKAKE
25*45cm

Ingredienser: Glasur (smør*, melis*, kremost* vaniljesukker* sitronjuice*), sukker*, gulrot*, solsikkeolje*, hvetemel*, egg*, kanel*, natron*, salt, bakepulver*.

Allergener: Gluten, laktose og egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

BROWNIE
40-50g

Langpanne: 25*45cm

Ingredienser: sukker*, smør*, mørk sjokolade*, hvit sjokolade*, egg*, maismel*, hvetemel*, mandler*, salt.

Allergener: Gluten, laktose, nøtter og egg / hvete, melk og mandler.

Kan innholde spor av: sesam

______________________________

GRANOLA
250g/750g

Ingredienser: Havregryn*, gresskarfrø*, spelt flak*, sesam frø*, mandler*, hasselnøtter*, mørke rosiner*, kokosflak*, tranebær*, honning*, rapsolje*.

Ingredienser: Havregryn*, gresskarfrø*, spelt flak*, sesam frø*, mandler*, hasselnøtter*,mørke rosiner*, kokosflak*, tranebær* honning*, rapsolje*.

Allergener: Gluten / hvete, nøtter(hassel) og rug.

Kan innholde spor av: egg, melk/laktose, sesam og nøtter.

______________________________



QUICHBUNN
22cm diameter

10cm diameter

Ingredienser: Hvetemel*, salt, smør*, egg*, vann.

Allergener: Gluten, laktose og egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.

______________________________

BRIOCHE
Ingredienser: Hvetemel*, egg*. gjær, smør*, salt, sukker*.

Allergener: Gluten, laktose og egg / hvete, melk og egg.

Kan innholde spor av: sesam og nøtter.





Vi informerer om at kaker som regel  har vært frosset før de sendes ut fra oss. Avvik og endringer i prisliste kan forekomme.

Oppgitt vekt er ca mål på deig før steking.

OBS! Det kan finnes spor av melk/laktose, sesamfrø, egg og nøtter i alle produkter.

Kjøps- og leveringsbetingelser for Kolonihagen Bakeri AS
•    Vi opererer med 2 dagers bestillingsfrist, innen kl 12.00. Dette gjelder bestilling/avbestilling og endringer.  For bestilling mandag og tirsdag, må bestillingen være oss i hende fredag før kl 12.00.
•    Kolonihagen Bakeri fakturerer ukentlig, med 14 dagers betalingsfrist.
•    Frakt påløper med kr 100,- per leveranse i indre Oslo. For bestillinger under kr 300,- tilkommer et administrasjonsgebyr på kr 50.
•    Varene leveres av vår transportør, eventuelt kan varene hentes etter avtale.
•    Bestillingene skal bestilles pr telefon eller mail.
•    Avvik/feil må rapporteres innen 48 timer.
•    IFCO kasser skal sendes i retur, hvis ikke vil det bli påberegnet gebyr.
•    Alle priser er eks. moms.


Åpningstider for bakeriets kundeservice:  

Mandag –fredag:    08.00–16.00                                
Lørdag:            09.00–11.00 (kun henvendelser for lørdagens leveringer)
Telefon:            415  00 278

Mail:            bakeri@kolonihagen.no