Grillet mais- og avokadosalsa

Grillet mais- og avokadosalsa

  • 20 min
  • Enkel

Fremgangsmåte

Rens maisen for blader, og grill på alle sider. La avkjøle litt mens du skjærer opp de andre ingrediensene. ⁠

Del avokado i to, fjern steinen og lag et rutemønster i kjøttet med en skarp kniv. Bruk en skje til å løfte ut innholdet. ⁠

Rens og finhakk rødløken. Finhakk rød chili og koriander. ⁠

Skjær av maiskornene, og ha over i en bolle sammen med avokado, rødløk, chili og koriander. Skjær lime i to og skvis over saften. Vend godt sammen, og server lun over grillede chilipølser. ⁠

TIPS 💡 Ønsker du mindre kick fra chilien kan du fjerne frøene før den finhakkes.⁠

Handleliste

Antall personer:
4
2 store mais, rå⁠
1 stor avokado⁠
1 rødløk⁠
1 rød chili⁠
1 håndfull koriander⁠
1 lime, saften⁠
* fra kjøkkenskapet