Fremgangsmåte
Kutt aubergine i ca 1 x 1 cm terninger og legg dem i en stor
gryte sammen med litt salt og godt med
olivenolje. La det stå uten varme mens du
kutter resten av grønnsakene i terninger.
Skru på middels varme og la auberginen steke i ca to minutter til den begynner å få farge.
Tilsett ternet rødløk, squash, stangselleri og paprika og stek videre i 2 minutter.
Ha i finhakket hvitløk, kapers, oliven, rødvinseddik, tomatpuré og delte småtomater, vend rundt og sett på et lokk. Skru ned varmen
og la det småkoke i 15 minutter.
Kok casarecce al dente, i 12-13 minutter.
Smak til caponataen med nykvernet sort
pepper og eventuelt salt – husk at kapers
også er salt i seg selv.
Vend sammen pastaen med caponaten
og en god neve grovhakket basilikum.
Topp med olivenolje og revet pecorino eller parmesan
hvis du ønsker.