CASARECCE CAPONATA

CASARECCE CAPONATA

  • Ca. 25 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Fremgangsmåte 

Kutt aubergine i ca 1 x 1 cm terninger og legg dem i en stor

gryte sammen med litt salt og godt med

olivenolje. La det stå uten varme mens du

kutter resten av grønnsakene i terninger.

Skru på middels varme og la auberginen steke i ca to minutter til den begynner å få farge. 


Tilsett ternet rødløk, squash, stangselleri og paprika og stek videre i 2 minutter.

Ha i finhakket hvitløk, kapers, oliven, rødvinseddik, tomatpuré og delte småtomater, vend rundt og sett på et lokk. Skru ned varmen

og la det småkoke i 15 minutter.


Kok casarecce al dente, i 12-13 minutter.

Smak til caponataen med nykvernet sort

pepper og eventuelt salt – husk at kapers

også er salt i seg selv.

Vend sammen pastaen med caponaten

og en god neve grovhakket basilikum.

Topp med olivenolje og revet pecorino eller parmesan

hvis du ønsker.

 

Handleliste

Antall personer:
Ca. 4 porsjoner

1 aubergine

1 stilk stangselleri

1 rødløk

1 rød paprika

1/2 squash

1 fedd hvitløk

1 ss tomatpuré

1 fedd hvitløk

2 ss kapers

2 ss sorte oliven

200 g småtomater

1 ts rødvinseddik

Olivenolje, salt, sort pepper, basilikum.

1 pakke Kolonihagen Casarecce Pasta

 
* fra kjøkkenskapet