Varm ovnen til 125°C .
Krydre steken med salt og pepper.
Stek kjøttet i en varm stekepanne sammen med litt smør, nøytral olje og knuste hvitløksfedd til det har fått fin farge på alle sider.
Legg steken over i en ildfast form og dekk med aluminiumsfolie.
Sett inn i ovnen og stek til kjernetemperaturen er 62°C.
Ta kjøttet ut av ovnen og la det hvile i 20 minutter mens du lager tilbehøret.
Risotto
Stek skivet sopp i en stor kjele sammen med litt smør.
Tilsett risottoen og tilbered etter anvisning på pakken.
Skru opp varmen i ovnen til 150°C .
Vask grønnkålen og ta bort stilkene.
Vend inn noen dråper olivenolje og litt salt i grønnkålen og legg den på et bakebrett.
Stek i ovnen i 20 minutter. Snu gjerne grønnkålen en gang underveis.
Kutt av stilken på rosenkålen og plukk av bladene.
Kok opp litt godt saltet vann i en kjele og kok rosenkålbladene i 1 minutt før du kjøler de i kaldt vann. Tørk av vannet og vend sammen med den sprøstekte grønnkålen.
Fjern hyssingen rundt steken og skjær opp i skiver.
Server sammen med risottoen, stekesjyen og kålsalaten.