Surkål

Dyrket og tilberedt av våre venner på Hørte gård

Surkal sous vide
96

Julen blir ikke helt den samme uten denne her! Sammen med Anders på Hørte gård har vi utviklet en digg klassisk surkål - kokt på hvitvin og smaksatt med løk, eple og karve. Anders koker surkålen selv på gården sin i Lier.

Det blir ikke så mye bedre enn det – så vi syns jo det er synd den enda ikke finnes i alle landets Rema 1000 butikker. Surkål til folket! Men vi kan ikke gi oss selv mer enn 96% på fornøydhetsskalaen - selvom vi har fjernet et lag med papp-emballasje som gjør godt for miljøet, så ser rett og slett dette produktet ikke så bra ut. Nå vet vi jo at det er det på innsiden som teller - men vi skulle ønske at mindre emballasje også kunne se litt mer fristende ut.

Litt praktisk info

450g

Litt mer info

En smaksrik surkål med løk, eple, hvitvin og karve. Surkål forbindes kanskje først og fremst med julemiddagen, men passer også ypperlig som tilbehør til også utenom høytiden eller til og med i salater.

Hørte Gård

Vi er stolte av å samarbeide med Anders Hørte om å lage fantastiske frilandsgrønnsaker. Med innlevelse, teknologi og ny kunnskap jobber Anders for å levere økologiske grønnsaker som er fantastiske på smak. Anders jobber aktivt med jordforbedring og regenerative metoder. Derfor er hans økologiske grønnsaker dyrket i jord som er full av næring.

Å skape gode vekstforhold krever langsiktighet og dedikasjon, og at vi jobber godt med sorter og vektskifte, slik at alt som inngår i et vektskifte spises eller bearbeides til nye produkter.

Oppskrifter

Lignende produkter