Hjort Indrefilet – fersk

Hjort Indrefilet – fersk

Marinert indrefilet av hjort med tyttebær, ramsløk og sjalottløk
Allergener:

Produktinformasjon

Kjører du sørover fra Gjøvik, forbi Lena og opp Totenåsen og plutselig treffer på  elgstatuer i en hage, befinner du deg på Nordås Gård på Skreia. Ikke langt unna, på det samme store frilufts- og beiteområdet, finner du Kjersti og Per Idar sine ammekyr. Geiter, sau, lam, hest og lama pleier kulturlandskapet i historiske omgivelser på Grøna Skysstasjon, som også er en del av Nordås.

 

Med tre viltmottak; på Dokka, i Gudbrandsdalen og på Skreia, er Nordås gårdskjøtt den største viltkjøttleverandøren i området.

Kolonihagens elg- og hjortekjøtt kommer herfra. Hos Nordås gårdskjøtt er miljøkjøtt, bærekraft og dyrevelferd forankret i både praksis og holdninger hos alle som jobber med kjøttet. All produksjon og foredling foregår på gården. Hvert dyr har sin historie og identitetsnummer, og kjøttet behandles, mørnes og pakkes på gården. Alle dyrene er slik sporbare fra fjellet og skogen til butikken og middagsbordet. 

 

Viltkjøtt er smaken av norsk natur.

 
 

 

Siden 2004 har vi jaktet på de mest lidenskapelige produsentene, som lager de mest smakfulle produktene. I denne jakten er dyrevelferd, miljø, bærekraft og etikk selvfølgeligheter. 

 

Vilt & Fangst fra Kolonihagen er mat i sin reneste form; frie dyr i pakt med naturen, ingen form for kunstige tilsetninger – høstet og behandlet med respekt for de unike råvarene. Her er det knapt mulig å presse grensene for dyrevelferd og bærekraft lenger enn vi har gjort.

Jakt og fangst er en fornuftig forvaltning av naturen, når uttaket er i balanse med bestanden er dette riktig og fornybar matauk som bygger på tradisjoner og kunnskap som går flere tusen år tilbake.

 

For Kolonihagen er det tilfredsstillende å tilby bærekraftig fisk og kjøtt av høy kvalitet, som ellers selges gjennom spesialforretninger eller private nettverk, til våre kunder ute i dagligvarebutikkene. Eller god smak med god samvittighet som vi kaller det. 

Varedeklarasjon

Nettovekt
500 g

Næringsinnhold

 

Energi  417kJ / 98 kcal

Fett  1,3g

hvorav

-mettede fettsyrer 1,0g

Karbohydrater 0,0g

hvorav sukkerarter 0.0g

Protein 21,7g

Salt 0,2g

 

EPD 5646047
VOLUM 500 g
D-PK 18 stk
SORT. AMB+