Rein Flatbiff – fersk

Rein Flatbiff – fersk

Rein fra Jotunheimen
Allergener:

Produktinformasjon

Rein fra Jotunheimen

Du får det ikke mer naturlig enn reinkjøttet fra Jotunheimen. Her har store flokker dratt over viddene i hundrevis av år, mellom sommer- og vinterbeite, gjennom dype daler og langs høye åser, over bekker og stryk, fra skoggrensen til snaufjellet, på barmark og snø.

Beitet er rikt og variert og smaken av bukkeblad og myrhatt, turt og stormarimjelle, rimsopp, skorpe- og bladlav får frem det mange mener er en unik viltsmak. Litt mildere i kalvekjøttet, mer markert hvis dyret har gått lenger i fjellet. 

Flokkene er i balanse med naturen og utvelgelsen av dyr til slakt og avl sikrer kvaliteten gjennom generasjoner. Driften er bærekraftig og dyrevelferd står i fokus for de fire tamreinlagene som dominerer de enorme områdene.

 

Siden 2004 har vi jaktet på de mest lidenskapelige produsentene, som lager de mest smakfulle produktene. I denne jakten er dyrevelferd, miljø, bærekraft og etikk selvfølgeligheter. 

 

Vilt & Fangst fra Kolonihagen er mat i sin reneste form; frie dyr i pakt med naturen, ingen form for kunstige tilsetninger – høstet og behandlet med respekt for de unike råvarene. Her er det knapt mulig å presse grensene for dyrevelferd og bærekraft lenger enn vi har gjort.

Jakt og fangst er en fornuftig forvaltning av naturen, når uttaket er i balanse med bestanden er dette riktig og fornybar matauk som bygger på tradisjoner og kunnskap som går flere tusen år tilbake.

 

For Kolonihagen er det tilfredsstillende å tilby bærekraftig fisk og kjøtt av høy kvalitet, som ellers selges gjennom spesialforretninger eller private nettverk, til våre kunder ute i dagligvarebutikkene. Eller god smak med god samvittighet som vi kaller det. 

Varedeklarasjon

Nettovekt
500 g

Næringsinnhold

 

Energi  494kJ / 118 kcal

Fett  3,6g

hvorav

-mettede fettsyrer 1,4g

Karbohydrater 0,0g

hvorav sukkerarter 0.0g

Protein 21g

Salt 0,2g

 

EPD 5646393
VOLUM 500 g
D-PK 20 stk
SORT. AMB & X