Stenovnsbakte landbrødstykker

Stenovnsbakte landbrødstykker

Mild surdeig. Bakt med ny vakuum teknologi.
Allergener:
  • AllergenGluten

Produktinformasjon

Med ny teknologi baker vi med bruk av vakuum. På denne måten kjøles brødene samtidig som de stekes, og det gjør at rundstykkene ikke trenger å stekes. De kan rett og slett bare tines på benken en time, eller til dagen etter. Sånn kan du starte dagen med «nybakte» deilige rundstykker.

Klikk for lese mer om vakuumbaking.

Dette er en landbørdvariant som er laget med en mild surdeig, som passer til hele familen og nesten alt!

Produktet er foreløpig kun i region Oslo.

Varedeklarasjon

Nettovekt
5 x 90 g

Varedeklarasjon

Energi 847 kJ / 200 kcal
Fett 1 g
hvorav
- Mettede fettsyrer

0,1 g

Karbohydrat 39,5 g
hvorav
- Sukkerarter 0,6 g
Kostfiber 3,2 g
Protein 6,7 6
Salt 1,5 g

 

Innhold

-

Hvetemel*, speltmel*, sammalt hvete*, vann, surdeig av hvete* og sammalt rug*, salt.

*Økologisk