Mynte Mocca

Mynte Mocca

  • 15 min
  • Enkel

Fremgangsmåte

Hold myntebladene i den ene hånden og slå dem forsiktig mot den andre hånden. Dette gjør at bladene blir såvidt opprevet, og myntens aroma og oljer blir frigjort. På denne måten får du mye mer myntesmak ut av bladene.

Ha myntebladene i en tykkbunnet kjele sammen med iskaffen, og varm sakte opp under omrøring. 

Når kaffedrikken ryker, den skal ikke koke, kan du ta den av varmen og sile over i to kopper. 

For en ekstra luksuriøs kaffe kan du ringle sjokoladesirup eller smeltet mørk sjokolade på innsiden av koppen før du siler over den varme kaffen.

Server med pisket krem, og pynt med ferske mynteblader.

 

 

Oppskrift og foto: @thevanillamonologues

Handleliste

Antall personer:
2

2 flasker Iskaffe Mocha, 2x250 ml

1 god kvast mynte, ca. en håndfull

25 gram smeltet mørk sjokolade eller sjokoladesirup

* fra kjøkkenskapet