PEPPERMARINERT GRILLFILÉT

PEPPERMARINERT GRILLFILÉT

Marinert med fire ulike peppertyver som sort, hvit, grønn og rosa pepper.
Allergener:

Produktinformasjon

Grillfilét av ytrefilét har mye intramuskulært fett som gir smak og saftighet. Laget i samarbeid med slakter og pølsemaker Jens Eide i Lillesand. 


Bonde: Kåre A. Abrahamsen
Sted: Andebu, Vestfold

Bonde: Heinrich Jung
Sted: Solør, Hedmark


Kolonihagen har lidenskap for gris

Mye godt kommer fra grisen, spesielt når grisen har hatt det godt! Kolonihagen reiser over ell og ord i Norge og resten av verden for å finne de mest lidenskapelige bønder, produsenter og håndverkere. Vi finner de som strekker seg litt ekstra hver dag for å gi deg bedre mat, basert på smak, økologi, bærekraft og etikk. Vi kaller det god smak med god samvittighet! Møt to av våre lidenskapelige bønder:

Kåre A. Abrahamsen tok over hjemgården i 1987, og kjøpte sine første griser 3 år senere. Kåre har alltid tenkt dyrevelferd, og i 1999 begynte han med økologisk griseproduksjon. Grisene får større plass – og velger selv om de vil være inne eller ute. Grisene lever i flokk og følger hverandre gjennom hele livet. Nå skal Kåre ta den enda lenger, og forbereder store utearealer hvor grisene kan være om sommeren.

Heinrich Jung kom fra Tyskland via Skottland til Norge midt på 90-tallet, og ble en av de aller første i Norge som begynte med frilandsgris. Grisene lever ute i friluft hele året og kan trekke inn i små hytter når de vil sove og slappe av. Heinrich er kanskje Norges beste griserøkter, men selv jakter han stadig forbedringer på grisens og forbrukerens vegne.

Les mer om vår grise-filosofi her

 

 

Varedeklarasjon

Nettovekt
Se produkt

Næringsinnhold

Energi 503 kJ/ 119 kcal
Fett 3,4 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,1 g
Karbohydrat 0,7 g
hvorav
- Sukkerarter 0,3 g
Kostfiber 0 g
Protein 21,5 g
Salt 0,8 g


Innhold

Svinekjøtt*, vann*, rapsolje*, salt, krydder*, sukker*, eddik*.

*Økologisk