RUNDSTYKKER HIRSE

RUNDSTYKKER HIRSE

Frosne rundstykker basert på Kolonihagen Bakeri sitt Hirsebrød
Allergener:
  • AllergenGluten

Produktinformasjon

Basert på Kolonihagen Bakeri sine mestselgende brød har vi utviklet en serie rundstykker. Hirse er den eldste av alle kornsorter, og kan spores hele 8.000 år tilbake. Navnet hirse stammer fra infogermansk og betyr mettelse og næring. 

Vi har bakt våre rugrundstykker med både Hirsefrø, havregryn, linfrø og solsikkekjerner. Alt du behøver å gjøre er å steke rundstykkene i 8–10 minutter på 210–210 grader i ovnen.


 

Ofte stilte spørsmål

 

Q: Hvorfor er havregryn markert som et allergen?

A: Havre er naturlig glutenfritt, men fordi møllen som foredler havren også foredler glutenholdige kornsorter, f.eks hvete, kan det forekomme spor av gluten i havren.

 

Varedeklarasjon

Antall i pk
8 stk

Næringsinnhold

Energi 1065 kJ/ 253 kcal
Fett 24,8 g
- Hvorav mettede fettsyrer 0,6 g
- Hvorav enumettede fettyrer 1,1 g
- Hvorav flerumettede fettsyrer 2,5 g
Karbohydrat 40 g
- Hvorav sukkerarter 3,5 g
Kostfiber 7,8 g
Protein 8,5 g
Salt 0,99 g

Innhold

HVETEMEL* (41%), vann (29%), sammalt HVETEMEL* (12%), hirsefrø* (7%),  HAVREGRYN* (3%), linfrø* (3%), solsikkekjerner*, bokhvete*, salt, gjær.

*Økologisk


 

Grovhet

27 %