PIKANT SPEKEPØLSE

PIKANT SPEKEPØLSE

En sterk og fyldig spekepølse med chili og pepper.
Allergener:

Produktinformasjon

En sterk og fyldig spekepølse med chili og grovkvernet pepper. Laget av økologisk frilandsgris fra Heinrich Jung og foredlet av ASK gård. 


Bonde: Heinrich Jung
Sted: Arneberg, Åsnes i Hedmark
Høyde: 168 m.o.h.
Rase: Duroc, Hamshire og Landsvin
Foredler: ASK gård 

 I våre pølser bruker vi renskåret kjøtt fra hele grisen.


Kolonihagen har lidenskap for gris

 

Mye godt kommer fra grisen, spesielt når grisen har hatt det godt! Kolonihagen reiser over ell og ord i Norge og resten av verden for å finne de mest lidenskapelige bønder, produsenter og håndverkere. Vi finner de som strekker seg litt ekstra hver dag for å gi deg bedre mat, basert på smak, økologi, bærekraft og etikk. Vi kaller det god smak med god samvittighet! Møt to av våre lidenskapelige bønder:

Kåre A. Abrahamsen tok over hjemgården i 1987, og kjøpte sine første griser 3 år senere. Kåre har alltid tenkt dyrevelferd, og i 1999 begynte han med økologisk griseproduksjon. Grisene får større plass – og velger selv om de vil være inne eller ute. Grisene lever i flokk og følger hverandre gjennom hele livet. Nå skal Kåre ta den enda lenger, og forbereder store utearealer hvor grisene kan være om sommeren.

Heinrich Jung kom fra Tyskland via Skottland til Norge midt på 90-tallet, og ble en av de aller første i Norge som begynte med frilandsgris. Grisene lever ute i friluft hele året og kan trekke inn i små hytter når de vil sove og slappe av. Heinrich er kanskje Norges beste griserøkter, men selv jakter han stadig forbedringer på grisens og forbrukerens vegne.

Les mer om vår grise-filosofi her 

 

Varedeklarasjon

Nettovekt
125g

Næringsinnhold

Energi 1768 kJ/ 426 kcal
Fett 34 g
- Hvorav mettede fettsyrer 11 g
- Hvorav enumettede fettyrer
15 g
- Hvorav flerumettede fettsyrer 6,3 g
Karbohydrat 1 g
- Hvorav sukkerarter <0,5 g
Kostfiber 0 g
Protein 29 g
Salt 5 g


 

Innhold

Svinekjøtt*, spekk av svin*, salt*, dekstrose*, chilipulver*, paprikapulver*, sort pepper*, muskatnøtt*, hvitløkspulver*, oregano*, startkultur*.

*Økologisk

Til 100 g ferdig vare er det anvendt 120 g svinekjøtt.