ØKOLOGISK RØKELAKS

ØKOLOGISK RØKELAKS

Allergener:
  • AllergenFisk
En økologisk røkelaks, av beste stykningsdel. Vi har skåret røkelaksen i litt tykkere skiver for smakens skyld.

Produktinformasjon

Norsk økologisk laks røkt på bøkeflis.

Vi har valgt å kun bruke de beste stykningsdelene, og har valgt å bruke litt mindre salt – og heller godt med bøkeflis til røykingen.

Hva er økologisk laks?
Den økologiske laksen har bedre plass. Det er kun tillatt med 10 kilo fisk per kubikkmeter vann, mens konvensjonelt oppdrett kan ha 25 kilo.
Laksen får også et bedre og mer naturlig fôr basert på avskjær fra annen bærekraftig fisk.
I tillegg er det en rekke miljøkrav som at det ikke er lov å benytte kobber i notene, og at det ikke er tillatt med kjemiske midler for å drepe lakselusen.
I økologisk akvakultur er siktemålet at naturressursene forvaltes på en slik måte at skadelige virkninger på miljøet minimaliseres, eller aller helst unngås.

God smak med god samvittighet kaller vi det.

INGREDIENSER 100 gr. Økologisk laks (Salmo salar). salt. (Oppdrettet i Norge)

Varedeklarasjon

Nettovekt
100g

Næringsinnhold

Energi 938 kJ/ 225 kcal
Fett 14,7 g
hvorav

- Mettede fettsyrer

- Enumettede fettsyrer

- Flerumettede fettsyrer

2,5 g

6,1 g

4,5 g

Karbohydrat 0 g
hvorav
- Sukkerarter 0 g
Kostfiber 0 g
Protein 23,2 g
Salt 2,4 g