Hamburger med gulrot- & selleri

  • 30–40 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 220°C.

Ha rotgrønnsakene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 20-30 minutter. De skal være myke og mørke i kantene.

Smak til rømmen med salt, pepper og 1-2 ss ketchup.

Når det er ca. 10 minutter igjen på grønnsakene, Varm hamburgerne i ovnen.

Når det er 3 minutter igjen på grønnsakene, Varm burgerbrødene i ovnen.

Server hamburgerne med rotgrønnsaker, skivet agurk og tomat, salat og rosa dressing.

Handleliste

Antall personer:
4

1 pk hamburgere

1 pk hamburgerbrød

400 g gulrot, staver 
500 g selleri, staver

1⁄2 salat, kuttet 
1⁄2 agurk, skivet 
2 tomater, skivet

1⁄2 beger Rørosrømme 
ketchup

salt & pepper
olje til steking

* fra kjøkkenskapet