Pølse med søtpotetfries og bakte grønnsaker

  • 25 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 220°C.

Kutt søtpoteten i staver. Vend inn litt god olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 20 minutter til de er gylne og nesten litt brent i kantene.

Kutt purre og squash, og bland med cherrytomat i en ildfast form. Sett formen inn i ovnen når det er ca. 15 minutter igjen på søtpotetene.

Når det er ca. 10 minutter igjen på grønnsakene, ha pølsene inn i ovnen og stek til de er gjennomvarme.

Server pølsene med søtpotetstaver, og ovnsbakte grønnsaker.

 

 

 

 

Handleliste

Antall personer:
4

900 g søtpotet
1⁄2 purre, skiver
1⁄2 squash, skiver
1⁄2 beger cherrytomat, hele 
1 pk pølse

* fra kjøkkenskapet