Tagliatelle med bacon og erter

  • 20–30 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Kok opp en stor kjele med godt saltet vann og kok pasta etter anvisning på pakken.

Kutt grønnsaker og bacon som beskrevet.

Varm en panne og stek bacon til det er sprøtt og gyllent. 

Tilsett squash, purre og stek til det er mykt.

Tilsett cherrytomat, erter og la det bli varmt.

Vend inn Rørosrømme og smak til med salt og nykvernet pepper.

Sil av vannet på pastaen, vend inn i sausen og server.

Handleliste

Antall personer:
4

1 pk bacon, ternet
1⁄2 squash,ternet
1⁄2 purre, skivet
1⁄2 beger cherrytomat, delt i to
1 pk erter
1 beger Rørosrømme 

1 pk tagliatelle

salt & pepper*

kommentar: For glutenfri oppskrift, velg en glutenfri pasta.

* fra kjøkkenskapet