Tagliatelle med røkt svinekam og Rørosrømme

  • 20 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Kok opp en stor kjele med godt saltet vann og kok pasta etter anvisning på pakken.

Kutt grønnsaker og svinekam som beskrevet på siden.

Varm en stekepanne med litt olje. Fres svinekam, squash og purre til grønnsakene er myke og svinekammen har fått farge.

Tilsett tomat og Rørosrømme, smak til med salt og nykvernet pepper.

Sil av vannet på pastaen, vend inn i sausen og server.

Handleliste

Antall personer:
4

4-500 g tagliatelle

1 squash, skiver
1⁄2 purre, skiver
1 pk røkt svinekam, ternet 
200 g tomat, ternet
1 beger Rørosrømme 

salt & pepper*
olje til steking*

kommentar: For glutenfri oppskrift, velg en glutenfri pasta.

* fra kjøkkenskapet