Vegetarpizza med sopp og ruccola

Vegetarpizza med sopp og ruccola

  • 30 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Bak ut pizzabunner. Oppskriften finnes på pakken. Lag gjerne deigen kvelden i forkant og la den langtidsheve i kjøleskapet.
Varm ovnen til maks.
Form porsjonspizzaer med hendene. Legg pizzabunnene på bakebrett.

Smør pizzasausen i et tynt lag på pizzaene. Riv over osten. Legg på skiver med sopp og halve cherrytomater.

Stek et brett med pizza av gangen. Pizzaen er ferdig når osten er smeltet og bunnen er sprø. Legg gjerne på litt ruccola på pizzaen ved servering.

Vask salaten og vend inn kikerter og rødløk. Smak til med litt god olivenolje, salt og pepper.

Sett inn det siste brettet med pizza i ovnen og kos dere i mellom- tiden med rykende varm pizza rett ut av ovnen! Server med ruccola- & kikertsalat.

 

Handleliste

Antall personer:
4

1 pk Kolonihagen pizzamel

1 glass Kolonihagen pizzasaus

½–1 stk Vesterhavsost, revet 

150 g sopp, i skiver
1 pk cherrytomat, delt i to

1 ruccolasalat
1 boks kikerter, silt og skylt 
½ rødløk, finhakket

Kolonihagen Olivenolje
salt & pepper*

* fra kjøkkenskapet