Hjorteburger med karamellisert løk

Hjorteburger med karamellisert løk

  • 30 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 180°C.

Vend potetbåter i litt olje, salt, pepper og litt tørket timian/oregano. Bak i ovnen i ca. 25 minutter.

Varm en panne med litt olje på middels varme og stek løk til den har falt godt sammen og er gyllen. Tilsett litt soyasaus mot slutten og smak til med salt og pepper.

Varm hjorteburgerne i en stekepanne eller i ovnen. 

Varm brødene et par minutter i ovnen.

Server burgeren med stekt løk, potet, økologisk ketchup, grønn salat, skivet tomat og agurk.

Handleliste

Antall personer:
4

4 Hjorteburgere
4 burgerbrød 

600 g potet, tynne båter
tørket timian/oregano*

2 1⁄2 løk, tynne skiver 
1 ts soyasaus*

1⁄2 pk salat, skivet
1⁄2 agurk, skivet
2 tomater, skivet

olje til steking* 
salt & pepper*

Kommentar: Sløyf burgerbrødene for glutenfri oppskrift. 

* fra kjøkkenskapet