Lammekebab med wraps og yoghurt

Lammekebab med wraps og yoghurt

  • 40 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Varm ovnen til maks. 

Bland sammen ingrediensene til kebaben. Form lammekjøttet til pølser med en diameter på ca. 1 1⁄2 cm. Legg pølsene på et bakebrett med bakepapir og litt stekeolje. Vend pølsene i oljen slik at de er helt dekket med olje. Bak i ovnen i ca. 10–15 minutter til de er gylne. 

Kok bulgur i saltet vann etter anvisning på pakken. 

Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper. 

Bland den kokte bulguren sammen med resten av ingrediensene til salaten. 

Varm tortillalefser et par minutter i ovnen. 

Kutt det ferdigstekte lammekjøttet i mindre biter, fordel i tortillalefser sammen med salat og yoghurtdressing. Server resten av salaten og dressingen ved siden av. 

Handleliste

Antall personer:
4

salat

1⁄2 agurk, ternet 
2 tomat, ternet 
1 paprika, ternet 
2 dl bulgur

kebab
1 pk lammefarse
1⁄2 dl melk*
1 egg*
1 løk, revet
2 fedd hvitløk, revet
en neve persille, finhakket

dressing
1⁄2 beger Rørosyoghurt 
1 fedd hvitløk, revet 
1⁄2 ts spisskummen
1/3 sitron, saften 
1 bunt persille, finhakket

4 tortillalefser

olje til steking* 
salt & pepper*

* fra kjøkkenskapet