Frittata med røkelaks

Frittata med røkelaks

  • 30 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Fordel laks, løk og purre i en ildfast form.

Visp sammen egg og melk. Smak til med salt og pepper, og fordel massen i den ildfaste formen. Stek formen i ovnen i 25–30 minutter. Når eggemassen har satt seg er den klar. Ta den ut og la den stå og hvile i 5 minutter før du serverer.

Vend sammen ingrediensene til salaten, smuldre over fetaosten og vend inn litt god olivenolje.

Stek brødet i ovnen i 5 minutter. 

Server frittataen med salat, brød og godt smør.

 

Middagstips: 
Er kanskje røkelaks ikke helt favoritten blant de små? Unnlat å tilsette i eggemassen og server den heller ved siden av.

Handleliste

Antall personer:
4

1 hirsebrød

1 pk røkelaks, strimlet 
1⁄2 purre, i skiver 
1 løk, ternet

8 egg
2 dl melk*

salat
1 fetaost, smuldret
1 salat, vasket
200 g gulrot, revet
1 eple, ternet

olivenolje*
salt & pepper*

* fra kjøkkenskapet