Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her.
Sett ovnen på 200°C. Kok quinoa etter anvisning på pakken. Kok opp melk og vann. Tilsett blomkål og løk, la det koke til blomkålen er mør. Blend til en glatt suppe og smak til med salt og pepper. Blir suppen tykk tilsett mer vann eller melk. Bland sammen alle ingrediensene til salaten og la det stå og marinere til suppen er klar. Stek brødet i 5-8 minutter i ovnen. Server sammen med salaten og bryt av litt brød og dypp i suppen.
1 stk brytebrød Suppe: 1 stk blomkål, grovkuttet 1 stk løk, finkuttet 3 dl melk* 5 dl vann salt & pepper*
Salat: 2 dl quinoa 2 stk epler, i båter ½ stk fennikel, finkuttet ½ stk salat, vasket 1 boks kikerter, silt 2 ss olivenolje* 1 ss god eddik*
Tøm