Hjertesalat med hirse, egg og cottage cheese

Hjertesalat med hirse, egg og cottage cheese

  • 45 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200°C.

Skrell og kutt betene, vend i litt olje og stek i ovnen i ca. 20 minutter.

Kok hirse etter anvisning på pakken.

Kok eggene i 10-12 minutter til hardkokte egg.

Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med salt pepper og litt sitron.

Anretning:
Fordel hele blader av hjertesalaten på et stort fat. Fordel så den kokte hirsen over, og deretter resten av ingrediensene og toppet med litt dressing. Resten av dressingen kan serveres i en skål ved siden av.

 

Middagstips:

Mindre beteterninger gir kjappere steketid!

Handleliste

Antall personer:
4

600 g rødbete, delt i terninger
3 hardkokte egg, delt i båter
1 dl hirse, kokt etter anvisning
2 stk hjerte salat, vasket 
2 stk eple, i staver

1 stk rød løk, fine strimler 
½ dl eplecider eddik*

Dressing:
Litt finhakket kruspersille 
½ boks yoghurt
1 pk cottage cheese

 

* fra kjøkkenskapet