Glutenfri lasagne uten pasta

Glutenfri lasagne uten pasta

  • 40 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 190°C.

Kutt grønnsaker som beskrevet.

Stek kjøttdeigen til den er godt brunet. Tilsett aubergine, squash, løk, hvitløk, paprika og stek til grønnsakene har tatt litt farge. Tilsett tilslutt tomatpassata og hakkede smørbønner. 

I en ildfast form:
Legg halvpasten av spinaten i bunnen, deretter et lag med halvparten av kjøttblandingen. Legg et nytt lag med spinat og resten av kjøttet og fordel cottage cheese på toppen. Stek i ovnen i 15-20 minutter.

Vask og kutt grønnsaker til salaten. Bland sammen og vend inn litt god olivenolje, salt og pepper.

Server lasagnen sammen med salat.

Handleliste

Antall personer:
4

1 pk kjøttdeig
1 glass tomatpassata
1 boks smørbønner, grovhakket
1 aubergine, skiver
1 squash, skiver
1 paprika, strimler
1 ½ løk, tynne skiver
1 fedd hvitløk, revet
1 pk spinat
1 beger cottage cheese

salat
½ salat
½ agurk, tynne bånd
½ avocado, tynne skiver 

olivenolje*
salt & pepper*

* fra kjøkkenskapet