Pasta med salsiccia & paprika

Pasta med salsiccia & paprika

  • 20 minutter
  • Enkel

Fremgangsmåte

Kok opp en kjele rikelig med godt saltet vann til pastaen. 

Rens løk, paprika og del i tynne strimler. Kutt tomat i små  biter, finhakk hvitløk og chili. 

Varm en panne på litt over middels varme med litt olje. Kutt av hjørnet på posen med salsiccia, klem ut små ”kjøttboller” direkte i pannen og stek til bollene har fått en fin farge. 

Skru ned varmen litt og tilsett grønnsakene (utenom tomat). La det surre i pannen til grønnsakene er blanke. 

Tilsett tomat, en klunk olivenolje og la det koke litt inn mens du koker pasta etter anvisning på pakken. Jo lenger grønnsakene for surre, jo bedre blir sausen. 

Smak til sausen med salt, pepper og sitronsaft. 

Sil av vannet på pastaen og server sammen med sausen.

Handleliste

Antall personer:
4

1 pk tagliatelle

1 pk salsiccia, biter
2 paprika, tynne skiver
1 fedd hvitløk, finhakket 
1 løk, tynne skiver
3 tomat, små terninger
olivenolje*
salt & pepper*
sitronsaft

Kommentar: For glutenfri rett, velg en glutenfri pasta. 

* fra kjøkkenskapet