Nordisk pizza med økologisk røkelaks

Nordisk pizza med økologisk røkelaks

  • 30 min
  • Enkel

Fremgangsmåte

Varm ovnen til maks

Legg to og to pizzabunner på hvert sitt stekebrett. Behold bakepapiret som fulgte med. Litt overlapping av kantene gjør ingenting. 

Smør ca. 1-1½ ss rømme utover hver pizza. Pass på at du ikke er for raus med rømmen, husk at du også skal ha på en fyldig ost. 

Riv og fordel ost utover pizzaene.

Finsnitt purre og fordel utover pizzaene. 

Stek de to første pizzaene til osten er smeltet og kantene gylne

Når pizzaen er ferdig, ta den ut av ovnen og sett inn det siste brettet.

Topp de ferdige pizzaene med røkelaks og dill.

Server gjerne med en god salat. 

Handleliste

Antall personer:
4

4 pizzabunner fra Kolonihagen Bakeri 

1–2 ss rømme pr pizza
røkelaks etter smak (ca. 30 g pr pizza)
Grotteost etter smak (ca. 25 g pr pizza) 
½ purre 
½ pt dill

 
* fra kjøkkenskapet