Pølse med søtpotetpuré og spisskålsalat

Pølse med søtpotetpuré og spisskålsalat

  • 30 min
  • Enkel

Fremgangsmåte

Skrell og kutt søtpotet i terninger, kok til den er mør. 

Høvle eller kutt kål, paprika, agurk og purre i så tynne skiver som mulig med en mandolin eller kniv. Bland sammen og smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper. 

Stek pølsene i en stekepanne på middels varme med litt olje til de er gylne og er gjennomstekte.

Sil av vannet på søtpotetene. Tilsett en klatt smør og kjør med en stavmikser til en slett puré.

Server pølsene med kålsalat og søtpotetpuré.

Handleliste

Antall personer:
4

600 g søtpotet

1 spisskål
½ pk salat
½ agurk
½ purre
3 ss olivenolje*
1 ss hvitvin- eller annen god eddik*

1 pk pølse

olje til steking*
salt & pepper*
smør*

* fra kjøkkenskapet