Smoothie bowl med jordbær, rødbete og banan

Under 30 min

Smoothie bowl jordbær ingefær banan

Ingredienser

1-2 porsjoner

Fremgangsmåte

Liker du kombinasjonen av jordbær og vanilje så kommer du til å elske denne! Føles som en dessert, men er perfekt om du har litt ekstra tid på morgenen til å sitte å nyte med digg topping. Hemmelig bonus er rødbete for farge og ekstra næring.

Steg 1

Forberedelser:
Kutt opp modne bananer, legg dem utover en tallerken. Når de er fryst kan du legge dem i en beholder, og putte dem tilbake i fryseren.

Damp/kok squash i biter. Squash smaker ikke noe, og gjør mye av den samme nytten når det kommer til konsistensen på smoothie som banan. Perfekt dersom du ønsker en litt mindre søt smoothie, og mer grønnsaker i kostholdet ditt da de bare sniker seg inn.

Steg 2

Ha Kolonihagen Kogurt Vanilje i en blender sammen med mandelmelken. Tilsett deretter resten av ingrediensene og blend i noen minutter til alt er smooth og fyldig.

Steg 3

Hell over i en bolle og topp med det du vil. Vi digger dette:

  • Granat eple
  • Gresskarkjerner
  • Hemp frø
  • Bee pollen
  • Dragefrukt
  • Fiken
  • Jordbær

VISSTE DU AT?
Kolonihagen har ferdigkokte rødbeter fra Hørthe Gård
?
Har du en kraftig blender kan du også bruke rå rødbete. Husk at den gir fantastisk farge på smoothien, men også på hender, håndkle og underlag så vær litt forsiktig.

Kokt\dampet og fryst squash er et tips for de som ønsker og kutte ned litt på frukt innholdet og øke grønnsaker i kosten. Da det har litt samme effekt som fryst banan, gjør det kremete og kaldt. Den funker litt som en næringsrik isbit.

Mandelmelk er et fint alternativ til juice. Den gjør smoothien kremete, holder blodsukkeret stabilt og inneholder sunt fett.

Oppskriften er laget i samarbeid med Malin Ekstrøm, @malinekstromno

Produkter brukt i oppskriften

Andre oppskrifter